ArkivDigital är en av de 101 bästa webbplatserna för släktforskning 2020

Vi är mycket glada och stolta över att Family Tree Magazine återigen har valt ut ArkivDigital som en av de 101 bästa webbplatserna för släktforskning. Family Tree Magazine är Nordamerikas ledande släktforskningstidning och den inspirerar sina läsare att upptäcka och bevara sin släkthistoria.

Varje år listar Family Tree Magazine de 101 bästa webbplatserna för släktforskning. Tidningen tipsar läsarna om webbplatser där de kan göra nya upptäckter inom släktforskningen samtidigt som tidningen också lyfter fram de personer och företag som ligger bakom dessa webbplatser.

Family Tree Magazine har grupperat de 101 bästa webbplatserna i ett flertal olika kategorier. ArkivDigital har blivit vald som en av de bästa i kategorin “De bästa skandinaviska webbplatserna för släktforskning 2020”. Du hittar hela listan med de 101 bästa webbplatserna 2020 genom att klicka här.

ArkivDigital

Ett svar på “ArkivDigital är en av de 101 bästa webbplatserna för släktforskning 2020”

  1. Vad är på gång när det gäller utvecklingen av ArkivDigitals släktträd? Saknar grundläggande funktioner som relationer mellan personer, utökning av händelselistan, manuellt kunna lägga in koordinater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.