Påfyllning i födelse-, vigsel- och dödregistren

Nu har det återigen genomförts en påfyllning i våra födelse-, vigsel- och dödregister, vilket allt sedan lanseringen i augusti 2017 har befunnit sig i ständig tillväxt. Denna gången är det inga nya församlingar som har tillkommit, utan det rör sig om att nyare poster har tillförts för ett trettiotal församlingar i Nyköping med omnejd. Registren för dessa församlingar har tidigare sträckt sig från ”äldsta tid” till cirka år 1861. Efter påfyllningen varierar slutåren från församling till församling. Det tidigaste slutåret är 1894 och det senare är 1920.

Det är församlingarna som på länkarna nedan står specificerade under rubriken ”Registren för nedanstående församlingar är skapade i samarbete med Nyköping-Oxölesunds Släktforskarförening (NOSFF)” som vi har lagt till nyare poster för. Efter respektive församlingsnamn står angivet vilket slutår som gäller för just den församlingen.

Födelseregister: https://www.arkivdigital.se/online/register/fodelseregister
Vigselregister: https://www.arkivdigital.se/online/register/vigselregister
Dödregister: https://www.arkivdigital.se/online/register/dodregister

Sökning i Födda, delar av Sverige

För att ta del av registren krävs ett Allt-i-ett abonnemang. Registren är endast tillgängliga i webbversionen av vår programvara, som ni hittar här: https://app.arkivdigital.se/

ArkivDigital

3 Svar på “Påfyllning i födelse-, vigsel- och dödregistren”

  1. Pingback: Påfyllning i födelse-, vigsel- och dödregistren - Slekt1

    • Om du begärt att återställa lösenordet via vår hemsida, skickas ett meddelande till din e-postadress. Har du inte fått meddelandet, kontrollera så att det inte hamnat i papperskorgen. Om meddelandet sorterats som spam måste du även kontrollera inställningarna i din mejlbox så att e-postadressen bcc@arkivdigital.se godkänns.

      Lyckas du inte få fram meddelandet, kontakta vår kundtjänst. E-post: kundtjanst@arkivdigital.se Telefon: 010-10 11 333. Våra öppettider hittar du här: https://www.arkivdigital.se/kundtjanst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.