NYTT! Födda i Malmöhus län 1800–1840

Idag har vi uppdaterat vårt register Födda, delar av Sverige med uppgifter om personer som föddes i Malmöhus län under åren 1800–1840. Uppdateringen innehåller 262 775 sökbara poster som underlättar för dig som söker efter dina förfäder och släktingar i Sveriges sydligaste län.

Följande uppgifter är sökbara i födelseregistret:

  • Födelsedatum
  • Dopdatum
  • Barnets förnamn
  • Födelseplats (by, gård etc)
  • Födelseförsamling
  • Föräldrarnas förnamn och efternamn, deras titlar/yrken och åldrar.
Födda i Malmöhus län

ArkivDigitals födelseregister finns till för att göra det enklare för dig att hitta födelsenotiser för dina förfäder och släktingar. Istället för att bläddra sida efter sida i födelseböckerna gör du bara en snabb sökning i registret. När du hittat personen du letar efter kan du enkelt klicka dig vidare till födelseboken för att dubbelkolla uppgiften i originalkällan. I originalkällan kan du hitta ytterligare uppgifter, till exempel om vilka personer som var faddrar till barnet.

Totalt innehåller registret Födda, delar av Sverige nu drygt 6,3 miljoner poster. På den här länken kan du se de församlingar och årtal som ingår i registret efter uppdateringen.

För att öppna Födda, delar av Sverige loggar du in på app.arkivdigital.se, klickar på Registersökning och väljer Födda, delar av Sverige i listan över registerkällor.

ArkivDigital

2 Svar på “NYTT! Födda i Malmöhus län 1800–1840”

  1. Det finns alltid inte att få träffar när jag sökte vissa personer som är födda under 1800-1840 i Malmöhus län. Men när jag använde DDSS (Demografisk databas i Skåne), hittade jag dem där. Men inte under Födda i Malmöhus 1800-1840 hos Arkiv Digital. Inte bara några personer, utan också ganska många personer som jag sökt efter, men de är inte hittade ändå. Det verkar att Födda 1800-1840 i Malmöhus inte är registrerade fullständigt.

    • Hej Tomas, det skulle vara till stor hjälp om du kan maila vår kundtjänst med exempel på vilka personer det är som du söker och inte kan hitta i Malmöhus län för 1800-1840. Du når vår kundtjänst på kundtjanst@arkivdigital.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.