Gratis att prova ArkivDigital nu i helgen, 19-20 mars!

Prova gratis 19-20 marsNu i helgen, lördag och söndag 19-20 mars, öppnar vi dörrarna till vårt digitala arkiv och ger alla nya användare gratis tillträde till ArkivDigital. Så passa på att bjuda in dina vänner och släktingar. Detta är ett ypperligt tillfälle att prova på tjänsten, helt och hållet gratis och utan krav på fortsatt användande.

Sveriges befolkning 1950
Förutom tillgång till hela vår bilddatabas finns det nu också möjlighet att testa betaversionen av vår nya programvara, ArkivDigital 2.0.
I denna programversionen får man tillgång till registret Sveriges befolkning 1950, ett kraftfullt hjälpmedel för alla som söker släktingar på 1900-talet. Det är ett register som bygger på 1951 års mantalslängd, upprättad i slutet på 1950 och som omfattar alla personer som bodde i Sverige.

För den som är helt ny användare, eller för den som inte använt ArkivDigital på ett tag, är detta ett utmärkt tillfälle att utforska – eller kanske återupptäcka, de historiska skatterna som finns i vår ständigt växande databas.

Gratisdagarna sker i samband med Släktforskningens dag, som uppmärksammas på många håll runtom i landet. I vårt kalendarium kan ni se vart ni hittar våra utställare. Gå till kalendariet.

Passa på att ta del av gratisdagarna du också!
Ta mig till gratisdagarna!

8 tankar om “Gratis att prova ArkivDigital nu i helgen, 19-20 mars!

 1. Hej,
  Jag försökte logga in för gratisdagarna, men verkar ha glömt mitt username eller Password elelr båda.

  Mvh
  Jan

 2. Hej! Har laddat ner ny version av Arkivdigital och som jag förstod det skulle Sveriges Befolkning kunna läsas härifrån under gratisdagarna. Jag ser ingenstans jag kan öppna programmet.

  • Hej!
   Då du loggat in i ArkivDigital, klicka på ”Sök i Arkivet”. I sökfliken på vänsterkanten kan du välja på ”Arkiv” eller ”Register”, välj Register om du vill söka i Sveriges Befolkning 1950.
   Du hittar en användarguide på hemsidan, http://www.arkivdigital.se/online/beta2 Där kan du läsa mer om hur du söker och funktionerna i programmet.

   Om du får problem eller behöver ytterligare hjälp, ta kontakt med vår kundtjänst. Du når dem på epost: kundtjanst@arkivdigital.se

   Vänligen,
   ArkivDigital

 3. Hej, Har ett kursabonemang (10-veckors) med litet tid kvar. Har förstått att jag kan få dessa dagar lagda till existerande tid genom att logga in, men jag får bara fel när jag försöker logga in på länken ovan. (Har verifierat namn/lösenord genom att logga in på vanliga webbsidan också.)

  Vad missar jag?

  Tacksam,
  /Peter

  • Hej Peter!
   Gratisdagarna är endast för de som inte har något abonnemang hos oss.

   Vänligen
   ArkivDigital

 4. Er innlogget men kommer ikke videre.Trykker på for eks. dåpslister..kommer opp hvit side med et nr. i venstre hjørne.Forstår ikke hva som er galt,har vært her før og det gikk greit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.