Släktforskardagarna 2018 i Växjö

Nästa helg den 1-2 september 2018 är det dags för en av årets höjdpunkter för oss släktforskare. I år är det Växjö och Fortnox Arena som är värd för Släktforskardagarna. ArkivDigital är huvudsponsor och vi tillsammans med arrangörerna är glada att kunna hälsa alla välkomna till spännande, intressanta och kul dagar.

Dagarna blir garanterat fulla med föreläsningar och spring i mässområdet. För att inte tala om alla nya och gamla bekantskaper man träffar på. Kul, kul! Du kan redan nu tjuvkika i mässkatalogen på släktforskardagarnas hemsida, http://sfd2018.se/program/masskatalog/

Du hittar ArkivDigitals monter precis innanför entrén i den vänstra utställningshallen (monter 142). Kom och säg hej till oss, passa på att kika på nyheter och lär dig något kring de spännande handlingar som finns i ArkivDigital. Förutom allt som redan finns kommer vi att premiärvisa Värnpliktskort och det sökbara register till dessa som finns.Det blir även premiär för registret Sveriges befolkning 1975.

Vi kommer att ha två stora föredrag i sal A, Idrottshuset. På lördag 13:00-13:45 och på söndag 10:00-10:45. Dessutom kommer det att vara små korta förevisningar i vår monter av Värnpliktskort, Det nya programmet, Flygbilder och de olika befolkningsregisterna.

Läs mer om dagarna på: http://sfd2018.se/

Hoppas att vi ses i Växjö.

Niklas Hertzman, ArkivDigital

2 Svar på “Släktforskardagarna 2018 i Växjö”

 1. Hej!
  Fundera på att åka till Växjö 1 sept.
  Mitt abonnemang gick ut förra månaden och jag undrar om man får ett ännu förmånligare erbjudande på ett abonnemang i Växjö än det som följde med detta mailet.
  Dvs Allt i ett abonnemanget! Annars är det lika bra att beställa det redan nu.

  Vad menas med det nya programmet ? Har det hänt något efter man gick över till web-baserat (mer än utökat innehåll)?

  • Hej Rolf,
   Vi kommer ha samma erbjudande i Växjö.

   Med det nya programmet menar vi webbversionen. Beta versionen av 2.0 är nedstängd sedan juni, men vissa använder fortfarande vår riktigt gamla programvara som heter ArkivDigital online (programikon som ser ut som en röd sköld). I denna programversionen kan man inte söka bland våra register.

   Vänligen
   ArkivDigital

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.